• acupunctuur

    Myrna Schut Amsterdam

Werkwijze & Tarieven

WERKWIJZE

Het eerste consult bestaat uit een uitgebreid onderzoek. Dit onderzoek kan 1½ – 2 uur duren. Het onderzoek omvat een groot aantal vragen over de meest uiteenlopende aspecten van uw gezondheid. Verder kunnen er punten op de romp worden afgetast, kan de tong worden bekeken en de pols zeer nauwkeurig worden gevoeld. Aansluitend volgt het opstellen van een behandelplan / de behandeling. Tijdens een behandeling kan gebruik gemaakt worden van coachingsgesprekken, technieken vanuit het systemisch werken, acupunctuurnaalden, kruiden, bachremedies, warmte, visualisatie, meditatie, healing, reiki, massage en/of voedingsvoorschriften.

De duur van de vervolgconsulten is afhankelijk van de gekozen therapievorm, zal starten met een (kort) vraaggesprek en ook nu kan de pols gevoeld en de tong bekeken worden. Iedere behandeling wordt aangepast aan uw toestand en de gesteldheid van dat moment. Het aantal behandelingen is afhankelijk van de aard van de klachten en het verloop van de therapie. Er bestaat geen standaardbehandeling voor een bepaalde aandoening, maar er wordt uitgegaan van de specifieke situatie en omstandigheden.

Het is de bedoeling van de alternatieve en niet-westerse geneeswijzen niet zozeer de ziekte, als wel de zieke te genezen.

Geen symptoombestrijding, maar het achterhalen van de oorzaak waarom iemand ziek is.

TARIEVEN

Fytotherapie, Natuurgeneeskunde, Healing Kosten Duur
Eerste consult: € 120,-
Vervolg consult: € 75,- (tot 1½ uur)
Vervolg consult: € 100,- (1½ – 2 uur)
Vervolg consult: € 125,- (2 – 2½ uur)

Genoemde prijzen zijn exclusief (kruiden)geneesmiddelen.

Acupunctuur Kosten Duur
Eerste consult: € 120,-
Vervolg consult: € 70,- (tot 1½ uur)
Asyra Kosten Duur
Eerste consult: € 120,-
Vervolg consult: € 90,- (tot 1½ uur)
Ontspanningsmassage, Zwangerschapsmassage, Klankschaalmassage, Edelsteenmassage
Behandeling 45 minuten € 60,- ¾ uur
Behandeling 60 minuten € 75,- 1 uur
Behandeling 90 minuten € 100,- 1½ uur

Alle prijzen zijn inclusief BTW. De betaling geschiedt contant.

VERGOEDING

Ik ben lid van de beroepsvereniging NWP – de Nederlandse Werkgroep van Praktizijns in de Natuurlijke Geneeskunst: www.nwp-natuurgeneeskunde.nl. De kosten worden, afhankelijk van uw ziektekostenverzekeraar en polisvoorwaarden (gedeeltelijk) vergoed.
Raadpleeg hiervoor uw ziektekostenverzekering of de site van de N.W.P. (www.nwp-natuurgeneeskunde.nl/verzekeraars.asp). Hier vind u een actuele lijst met vergoedingen door de zorgverzekeraars.
Aangesloten bij RBCZ: Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (www.rbcz.nu).
Aangesloten bij NVF: Nederlandse Vereniging voor Fytotherapie (www.fyto.nl) .
Via de NWP aangesloten bij KAB: Klachtencommissie Alternatieve Behandelwijze (www.kab-klachten.nl).

ANNULERINGEN

Wordt een sessie minder dan 48 uur van te voren afgezegd dan wordt de helft van de sessie in rekening gebracht. Wordt een sessie minder dan 24 uur van te voren afgezegd dan wordt de hele sessie in rekening gebracht. Bij no show (afspraak vergeten) wordt de hele sessie in rekening gebracht.