• acupunctuur

    Myrna Schut Amsterdam

Healing

Healing is voor iedereen die zichzelf om welke reden dan ook beter wil voelen en een rijk en compleet leven wil leiden in liefde voor zichzelf en zijn omgeving. Ik gebruik hiervoor onder andere Reiki, Scan Healing, Jassentechniek en verschillende massagevormen. Soms wordt de behandeling aangevuld met acupunctuur of gebruik van een klankschaal. De accenten en technieken verschillen per behandeling, afhankelijk van wat er nodig is op dat moment. Soms vooraf gegaan door een geleidemeditatie om vooral lichaam en geest te verbinden en/of bepaalde onverwerkte (onbegrepen) delen van jezelf te integreren. Alle methoden bieden ondersteuning op fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel gebied.

Vanuit een holistische benadering gebruik ik de lichamelijke ingang om de balans te herstellen en/of te bewaken tussen lichaam, geest en ziel.

Iedereen kan voor een energiebehandeling in aanmerking komen. Alles wat leeft is constant in beweging maar zelden helemaal in balans. Dat hoeft ook niet, want het is vaak ons streven naar balans dat ons doet groeien en ontwikkelen. Soms is het echter erg zwaar om alle energie uit jezelf te halen, weet je even niet meer waar je bron is. Wat er gebeurt tijdens een energiebehandeling is dat je geleid wordt naar je eigen bronpunt.

Uitgangspunt is dat je zelf de verantwoordelijkheid blijft nemen in je proces. Daarin staat het streven naar levenskwaliteit centraal. De klacht hoeft niet altijd weggenomen te worden als er een goede manier is om er mee om te gaan. In deze visie past het uitstekend om ook bij chronische verschijnselen toch een beperkt aantal behandelingen te ondergaan om weer de energie te hebben om zelf door je proces van dat moment heen te gaan tot je weer op een volgend niveau bent aangeland en daar eventueel weer even wat ondersteuning kunt gebruiken.

Mijn aandacht ligt vooral op het creƫren van de ruimte waarin dit mogelijk is, niet om je door iets heen te duwen. Dit houdt de behandelingen mild en aangenaam, doch stevig waar nodig.

Klik hier voor de werkwijze en tarieven