• acupunctuur

    Myrna Schut Amsterdam

Holistische Massage

WAT IS HOLISTISCHE MASSAGE?

Holistische massage richt zich op de gehele mens; fysiek, emotioneel, mentaal, sociaal en spiritueel. Er is geen scheiding van lichaam en geest. Lichamelijke klachten staan veelal niet op zichzelf. De intentie van de holistische massage is om het proces van bewustwording en heling op gang te brengen.

WAAROM MASSAGE?

Het voornaamste doel van holistische massage is dat het de mens lichamelijk en geestelijk (holistisch) in evenwicht brengt, tot rust brengt en een beter gevoel geeft.

Stress, vermoeidheid, uitputting, lusteloosheid, pijn, we kennen het allemaal. Bij de één komt het door een jachtig leven en te weinig rust en bij de ander door een leven met pijn en verdriet. Beide situaties kunnen er toe leiden dat we ons slap en energieloos voelen of dat we spanning en fysieke pijn ervaren. Daarmee geeft ons lichaam aan dat het teveel is geweest. We voelen dat ook, maar helaas vaak te laat.

HERKEN JE IETS VAN HET BOVENSTAANDE?

Overweeg dan eens een holistische massage. Massage is een manier van bewust omgaan met je lichaam en geest. Een massage kan ontspannend en verkwikkend zijn; iets dat je energie weer laat stromen.

Het is ook een moment van rust en stilstaan bij jezelf, zodat je contact kunt maken met je gevoel. Zo kun je je er bewust van worden dat je lichaam je iets te vertellen heeft. Je kunt van de massage genieten, je er aan overgeven en jezelf weer opladen met nieuwe energie.

VOOR WIE IS DE HOLISTISCHE MASSAGE?

Voor iedereen! Gun jezelf eens een zeer ontspannende massage, zomaar eens een uurtje voor jezelf. Het is heel belangrijk om goed voor ons lichaam te zorgen. Door goed te ontspannen krijgen blokkades geen kans om zich in het lichaam vast te zetten. De massage kan ook goed dienen als aanvulling op of ondersteuning bij behandeling door een reguliere arts, vormen van psychotherapie of andere behandelvormen.

Daarnaast is de massage geschikt voor gezonde, evenwichtige mensen die graag in balans willen blijven. ‘Masseren is een weldaad voor een gezond lichaam en een gezonde geest’

Klik hier voor de werkwijze en tarieven